Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

KDE BLB, TAM NEBEZPEČNO, říkal Jan Werich. Mám bohužel, podobné zkušenosti. Mé přítelkyni eivzal dceru na vozíku do autobusu proto, že nebyl nízkopodlažní! Přitom si ji tam sama vynesla, i vozík a musela přesto vystoupit. Karma a přeji vám co nejméně srážek s blbci.

0 0
možnosti
Foto

KarmaR^

A mmch, ta písnička je naprosto dokonalá, pouštím si jí dost často:-)

3 0
možnosti

P66a47v17e43l 34A79n74t54l

13. 12. 2012 17:44

Každá dopravní společnost má nějaké "Smluvní přepravní podmínky", které musí řidič dodržovat a řídit se jimi ve vztahu k cestujícím. On ty podmínky neurčuje, ale musí se jimi řídit. Je to pro něj dogma. Zjistěte si u dané společnosti, zda řidič postupoval tak jak měl, nebo se choval jako "ředitel autobusu" a jestli je pravda na vaší straně, můžete to řešit s nadřízenými řidiče..........protože jinak je ten váš článek jenom takové fňukání:-/

4 2
možnosti

To by si člověk musel permanentně zjišťovat, kolik vozíků smí do kterého dopravního prostředku. Nehledě na to, že nechápu, proč by v dopravních prostředcích nemohlo být více vozíků, když tam je běžně více kočárků?

0 1
možnosti
  • Počet článků 92
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 967x
Jmenuji se Věra Schmidová,

vystudovala jsem fyzioterapii a psychoterapii, od roku 1986 jsem na invalidním vozíku. Ráda bych touto stránkou ukázala všem, že i přes to se dá dělat spousta zajímavého. Píši kníhy, povídky, články hlavně o vozíčkářích, o psech, o životě.. Publikuji v různých časopisech. Věnuji se mnoha koníčkům, mezi něž patří například balet na vozíku, tance na vozíku, monoski. Zajímám se o čínskou medicínu, alternativní způsoby léčby (masáže, akupresura, léčba drahými kameny).

Více povídek najdete na veraschmidova.eu

Seznam rubrik