Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vaše příspěvky ukazují krásu Vaší duše. Díky.:-)R^

0 0
možnosti

Dík.

Přeji Vám, ať se Vám podaří toto vzácné poselství rozšíři mezi co nejvíce lidí.

0 0
možnosti

M90i47l14a91n 51R10a52d32e75k

16. 12. 2014 4:10

tohle jesm jednou videl i u smecky poulicnich psu na jedne vesnici ve Stredni Americe. A byli ti psi u neho i notnou chvili po smrti kdyz uz zacal zapachat.

0 0
možnosti

J68a83n 25Š40e38s90t68á44k

15. 12. 2014 22:37

Tak to je asi první přípAD, kdy ve špitále o své kolegyni ostatní mluví nahlas "Ona stejně za chvíli zemře".;-D

0 0
možnosti

Ten, co leží nehybně na lůžku je jenom další pacient a je zhusta jedno, jestli je to "cizí" člověk nebo kolegyně. Je to jenom položka, mezi stovkami dalších. Moje maminka zažila něco podobného. Byla pacient na JIPce a týden poslouchala, jak to má za pár, že už to nerozdejchá, že akorát zabírá místo. Nemohla se pohnout, nemohla otevřít oči, nemohla naprosto nic. Jen slyšela personál. Co si myslet o sestrách, které lékaři říkají, že nasazení takhle drahých léků pro 60 letou bábu by mělo být trestné, že jí to stejně nepomůže? Celý život pracovala, řádně platila daně a v okamžiku, kdy si dovolila nebýt v pohodě se dočká takových keců? Tohle je pane Šestáku, skutečný obraz našeho zdravotnictví. Až to poznáte na svých nejbližších, tak vás ten humor přejde.

4 0
možnosti

Cítím to podobně, i když jsem nic takového nezažil. Jsem z rozvětvené rodiny. Vždy, když některý z příbuzných se blížil ke konci své cesty, šel jsem ho navštívit a měl jsem dojem, že to bylo užitečné pro nás oba.

4 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS